فرم حذف و اضافه برای دانشجویانی که در نیمسال 992 قادر به حذف و اضافه برخی از دروس نمی باشند.

تاریخ انتشار : Publish : نسخه قابل چاپ Print

معرفی به استاد 992

دانشجویانی که بنا به دلایل آموزشی امکان حذف و اضافه غیرحضوری از طریق سامانه گلستان را ندارند می توانند با پر کردن این فرم و ارسال آن به ایمیل  human.edu@basu.ac.ir  از طریق اداره آموزش  دو درس را حذف و دو درس را اضافه کنند. کارشناس اداره آموزش پس از بررسی شرایط دانشجو نسبت به حذف و اضافه این دروس برای دانشجویان اقدام خواهد کرد . ضمنا دانشجویانی که به هر دلیل از انتخاب واحد جا مانده اند و هیچ واحدی انتخاب نکرده اند می توانند از فرم مخصوص این دانشجویان درخواست خود را ارسال نمایند که مطابق مقررات تا سقف 14 واحد برای این دانشجویان انتخاب خواهد شد.

فرم حذف و اضافه

فرم انتخاب واحد دانشجویان جامانده از انتخاب واحد