انتخاب دانشجویان نمونه کشوری سال تحصیلی 92-93

جناب آقای واحد خزایی دانشجوی دوره کارشناسی رشته حقوق دانشکده علوم انسانی از دانشگاه بوعلی سینا به عنوان دانشجوی نمونه کشوری انتخاب شد.

در مراسمی با حضور معاون اول رئیس جمهور ، وزیر علوم تحقیقات و فناوری و وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی از 42 دانشجوی نمونه دانشگاههای وابسته به وزارت علوم و 25 دانشجوی دانشگاههای علوم پزشکی تجلیل شد.

به گزارش روابط عمومی وزارت علوم،در بین دانشجویان نمونه کشوری دانشگاههای وابسته به وزارت علوم،تحقیقات و فناوری، جناب آقای واحد خزایی دانشجوی دوره کارشناسی رشته حقوق دانشکده علوم انسانی از دانشگاه بوعلی سینا نیز به عنوان دانشجوی نمونه کشوری انتخاب شد.

مدیریت دانشکده علوم انسانی و اعضاء هیات علمی گروه حقوق ضمن عرض تبربک به این دانشجوی کوشا و ساعی،آرزوی موفقیت و علو درجات علمی و اخلاقی را از درگاه ایزد منان برای ایشان دارد.