انتصاب مشاور حقوقی رئیس دانشگاه

جناب آقای دکتر فریدون جعفری طی حکمی از طرف سرپرست محترم دانشگاه به عنوان مشاور حقوقی رئیس دانشگاه منصوب گردیدند.

بنا به اعلام دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه طی حکمی جناب آقای دکتر فریدون جعفری از طرف سرپرست محترم دانشگاه به عنوان مشاور حقوقی رئیس دانشگاه منصوب گردیدند. در ابلاغ ایشان آمده است انتظار می رود با همکاری، همدلی و تعامل با همکاران محترم دانشگاهی، در رفع مشکلات حقوقی و احقاق حقوق دانشگاه و دانشگاهیان تمامی همت و مساعی خود را بکار گیرید. شایان ذکر است که پیش از این جناب آقای دکتر علیرضا تقی پور این مسئولیت را بر عهده داشتند.
 مدیریت دانشکده علوم انسانی ضمن عرض تبریک به جناب آقای دکتر فریدون جعفری و آرزوی موفقیت برای ایشان در مسئولیت جدید،از تلاش ها و اقدامات ارزنده جناب آقای دکتر علیرضا تقی پور در طول تصدی مشاور حقوقی رئیس دانشگاه قدردانی می نماید.