گروه الهیات در مهرماه 1376 با پذیرش 2 گروه دانشجوی روزانه و شبانه در گرایش فقه و مبانی حقوق اسلامی در مقطع کارشناسی تاسیس شده است.
 اهداف
                هدف از تاسیس رشته تربیت نیروی انسانی متخصص مورد نیاز کشور در مراکز قضایی و کارشناسان حقوقی ادارات و کانون وکلا و مشاوران حقوقی و متصدیان دفاتر اسناد رسمی ازدواج و طلاق و تربیت نیروهای مناسب برای مراکز فرهنگی، آموزشی و پژوهشی می باشد.
یادآوری می شود آقای دکتر اسدالله لطفی مدت زیادی عضو این گروه بودند که به دانشگاه بین المللی امام خمینی منتقل شدند و حجه الاسلام  و المسلمین کمال الدین رازینی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه بوعلی عضو گروه بودند که در سال 1388 رحلت نمودند.
  • گرایشهای موجود

الف- کارشناسی فقه و مبانی حقوق اسلامی از سال 1376
    ب- کارشناسی ارشد فقه و مبانی حقوق اسلامی از سال 1391
    ج- کارشناسی ارشد علوم قرآن و حدیث از سال 1391
    د- کارشناسی ارشد عرفان اسلامی از سال 1391
    و- دکتری فقه و مبانی حقوق اسلامی از سال 1391
    م- دکتری علوم قرآن و حدیث از سال 1391
  • فعالیتهای پژوهشی

اعضای گروه در حوزه های فقه علوم قرآن و حدیث تفسیر، فلسفه و کلام، عرفان، اخلاق کتب و مقالات متعددی دارند که در پروتال اساتید قابل مشاهده می باشد.

• خدمات آموزشی و فرهنگی

اعضای گروه الهیات اضافه بر تدریس دروس مصوب رشته با حوزه علمیه برادران و خواهران، گروههای حقوق و معارف اسلامی و با سایر نهادهای آموزشی  و فرهنگی  مانند صدا و سیما سازمان تبلیغات اسلامی .... همکاری دارند.