گروه الهیات در مهر1376 با پذیرش2 گروه دانشجوی روزانه و شبانه در گرایش فقه و مبانی حقوق اسلامی در مقطع کارشناسی تاسیس شده است.

اهداف

هدف از تاسیس رشته تربیت نیروی انسانی متخصص مورد نیاز کشور در مراکز قضایی و کارشناسان حقوقی ادارات و کانون وکلا و مشاوران حقوقی و متصدیان دفاتر اسناد رسمی ازدواج و طلاق و تربیت نیروهای مناسب برای مراکز فرهنگی، آموزشی و پژوهشی می باشد.

یادآوری می شود آقای دکتر اسدالله لطفی مدت زیادی عضو این گروه بودند که به دانشگاه بین المللی امام خمینی منتقل شدند و حجه الاسلام  و المسلمین کمال الدین رازینی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه بوعلی عضو گروه بودند که در سال 1388رحلت نمودند.

گرایشهای موجود

الف- کارشناسی فقه و مبانی حقوق اسلامی از سال 1376

ب-کارشناسی ارشد فقه ومبانی حقوق اسلامی ازسال 1391

ج-کارشناسی ارشدعلوم قرآن و حدیث ازسال 1391

د-کارشناسی ارشد عرفان اسلامی ازسال 1391

و- دکتری فقه ومبانی حقوق اسلامی ازسال1391

م-دکتری علوم قرآن وحدیث ازسال 1391

فعالیتهای پژوهشی

اعضای گروه در حوزه های فقه علوم قرآن و حدیث تفسیر، فلسفه و کلام و عرفان و اخلاق کتب و مقالات متعددی دارند که در پروتال اساتید قابل مشاهده می باشد.

خدمات آموزشی و فرهنگی

اعضای گروه الهیات اضافه بر تدریس دروس مصوب رشته با حوزه علمیه برادران و خواهران، گروههای حقوق و معارف اسلامی و با سایر نهاد های آموزشی  و فرهنگی  مانند صدا و سیما سازمان تبلیغات اسلامی .... همکاری دارند.