دروس ارائه شده - دانشکده علوم انسانی
گروه آموزشی حقوق
دروس ارائه شده
دروس ارائه شده مربوط به کل دانشکده می باشد.
جهت مشاهده دروس مربوط به گروه آموزشی، فیلتر مناسب را انتخاب نمایید.
فهرست دروس ارائه شده
مجموع نتایج: 2122
دانشکدهها:
نیمسال:
مقطع:
تاریخ بهروزرسانی: 1403/10/19
نام درس | استاد | دانشکده/پژوهشکده | واحد | زمان ارائه درس | نوع | مقطع | نیمسال |
---|---|---|---|---|---|---|---|
اصول نگهداری مواد غذایی | مصطفی کرمی | علوم و صنایع غذایی بهار | 3 | هرهفته شنبه (10:00 - 12:00) | نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404 | ||
زبان انگلیسی تخصصی | مصطفی کرمی | علوم و صنایع غذایی بهار | 2 | هرهفته يك شنبه (08:00 - 10:00) | نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404 | ||
روش های نوین آزمایشگاهی | مصطفی کرمی | علوم و صنایع غذایی بهار | 2 | هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00) | نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404 | ||
روش های نوین آزمایشگاهی | مصطفی کرمی | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هرهفته سه شنبه (14:00 - 16:00) | نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404 | ||
تجزیه مواد غذایی | مصطفی کرمی | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هفته هاي فرد چهارشنبه (10:00 - 12:00) | نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404 | ||
تکنولوژی شیر و فراورده ها(2) | مصطفی کرمی | علوم و صنایع غذایی بهار | 2 | هرهفته شنبه (08:00 - 10:00) | نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404 | ||
شیمی مواد غذایی 1 | اشرف گوهری اردبیلی | علوم و صنایع غذایی بهار | 3 | هفته هاي فرد چهارشنبه (08:00 - 10:00) | نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404 | ||
صنایع آشامیدنیها | اشرف گوهری اردبیلی | علوم و صنایع غذایی بهار | 2 | هرهفته يك شنبه (10:00 - 12:00) | نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404 | ||
خواص شیمیایی و عملکردی مواد غذایی | اشرف گوهری اردبیلی | علوم و صنایع غذایی بهار | 3 | هفته هاي فرد دوشنبه (14:00 - 16:00) | نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404 | ||
تکنولوژی روغن های خوراکی | اشرف گوهری اردبیلی | علوم و صنایع غذایی بهار | 2 | هرهفته يك شنبه (08:00 - 10:00) | نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404 | ||
تکنولوژی روغن های خوراکی | اشرف گوهری اردبیلی | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00) | نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404 | ||
تکنولوژی روغن های خوراکی | اشرف گوهری اردبیلی | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هرهفته سه شنبه (10:00 - 12:00) | نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404 | ||
آشنایی با قوانین و مقررات آموزشی | اشرف گوهری اردبیلی | عمومی | 2 | هرهفته دوشنبه (10:00 - 12:00) | نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404 | ||
بیولوژی سلولی | نفیسه دعوتی | علوم و صنایع غذایی بهار | 3 | هفته هاي فرد يك شنبه (14:00 - 16:00) | نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404 | ||
میکروبیولوژی مواد غذایی 1 | نفیسه دعوتی | علوم و صنایع غذایی بهار | 2 | هرهفته دوشنبه (08:00 - 10:00) | نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404 | ||
میکروبیولوژی مواد غذایی 1 | نفیسه دعوتی | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هرهفته يك شنبه (08:00 - 10:00) | نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404 | ||
میکروبیولوژی مواد غذایی 1 | نفیسه دعوتی | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هرهفته يك شنبه (10:00 - 12:00) | نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404 | ||
تکنولوژی شیر و فراورده ها(2) | نفیسه دعوتی | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هرهفته چهارشنبه (10:00 - 12:00) | نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404 | ||
تکنولوژی شیر و فراورده ها(2) | نفیسه دعوتی | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هرهفته چهارشنبه (08:00 - 10:00) | نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404 | ||
استاندارد سازی و کنترل تقلبات در صنایع غذایی | نفیسه دعوتی | علوم و صنایع غذایی بهار | 2 | هرهفته دوشنبه (10:00 - 12:00) | نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404 | ||
استاندارد سازی و کنترل تقلبات در صنایع غذایی | نفیسه دعوتی | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هرهفته سه شنبه (10:00 - 12:00) | نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404 | ||
استاندارد سازی و کنترل تقلبات در صنایع غذایی | نفیسه دعوتی | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00) | نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404 | ||
سردخانه وانبار | آریو امامی فر | علوم و صنایع غذایی بهار | 2 | هرهفته شنبه (08:00 - 10:00) | نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404 | ||
غذاهای فرا سودمند | آریو امامی فر | علوم و صنایع غذایی بهار | 2 | هرهفته دوشنبه (08:00 - 10:00) | نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404 | ||
خواص فیزیکی مواد غذایی | آریو امامی فر | علوم و صنایع غذایی بهار | 2 | هرهفته يك شنبه (08:00 - 10:00) | نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404 | ||
خواص فیزیکی مواد غذایی | آریو امامی فر | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هرهفته يك شنبه (10:00 - 12:00) | نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404 | ||
کاربرد کامپیوتر | آریو امامی فر | علوم و صنایع غذایی بهار | 2 | هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00) | نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404 | ||
اصول طراحی کارخانجات صنایع غذایی | آریو امامی فر | علوم و صنایع غذایی بهار | 2 | هرهفته شنبه (10:00 - 12:00) | نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404 | ||
اصول طراحی کارخانجات صنایع غذایی | آریو امامی فر | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هرهفته شنبه (14:00 - 16:00) | نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404 | ||
اصول طراحی کارخانجات صنایع غذایی | آریو امامی فر | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هرهفته شنبه (16:00 - 18:00) | نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404 |